Thuis

Rainbow packaging co,ltd

shen zhen regenboog die mede Ltd de plastic zakken van de vervaardiging goede kwaliteit met gunstige prijs verpakt. ik vertrouw op het bedrijf.

—— Catherine

Regenboog de verpakking heeft de goede dienst, hebben wij bouwstijl lange zakelijke relatie met het.

—— John

goed bedrijf, de goede dienst, goede kwaliteit, betrouwbare busniesspartner

—— Ronia

Ik ben online Chatten Nu

Rainbow packaging co,ltd

1 2 3
Rainbow packaging co,ltd Rainbow packaging co,ltd Rainbow packaging co,ltd
Kantoor Office1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Regenboog
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

De regenboog die mede Ltd verpakken werd gevestigd in 2007. Ons bedrijf is een geïntegreerde onderneming die zich in het ontwerpen, het onderzoeken, productie en handel de plastic samengestelde gekleurde zakken en film van de druk de zachte verpakking specialiseren.

Onze samengewerkte die fabriek met de recentste Negen machines van de de gravuredruk van de kleurenhoge snelheid, de droge machines die van de typelaminering, zak wordt uitgerust machines, buis maken die machines en injectiemachines maken, die ons toelaten om klanten slimme oplossingen te verstrekken in het volgende van gebied, zoals voedsel verpakking, dagelijks-gebruikte producten, geneeskunde verpakking, landbouwgebied en dagelijks chemisch product die verpakken. De producten omvat stand-up zak met ritssluiting, spuitenzakken, huisdierenzakken, plastic verpakkende film etc. in broodje.
 
Zijnd zeker in ons continu proces, combinatie van onderzoek, ontwerp, maken van clichés, kleurendruk, laminering, film-knipsel, zak het maken en inspectie, kunnen wij de beste prijs en de hoogte aanbieden - kwaliteit verpakking. De ontwerpen van cliënten zijn welkom. Zijnd verklaarde ISO9001, worden onze producten uitgevoerd naar de V.S., Japan, Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

Zich baseert op pragmatische ondernemingsgeest, hoog - kwaliteitsproducten en lage prijs, samen met eerlijkheid en gelovig het werk principe, verheugen wij ons op nu zelfs meer samenwerking met klanten overzee die op wederzijdse voordelen wordt gebaseerd.

Contactgegevens
Rainbow packaging co,ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Huang

Tel.: 86-755-89315501

Fax: 86-755-89394719

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)