Contacteer ons
Alex Huang

Telefoonnummer : 0086 755 89315501 / 18688718622

WhatsApp : +18688718622

Rainbow packaging co,ltd

Regenboog mede verpakking, Ltd

Hoog - kwaliteitszakken voor al wat uw verpakkingsvereisten

 

  • Rainbow packaging co,ltd
  • Rainbow packaging co,ltd
  • Rainbow packaging co,ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Regenboog Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2007
Export pct 90% - 100%
Inleiding

De regenboog die mede Ltd verpakken werd gevestigd in 2007. Ons bedrijf is een geïntegreerde onderneming die zich in het ontwerpen, het onderzoeken, productie en handel de plastic samengestelde gekleurde zakken en film van de druk de zachte verpakking specialiseren.

Onze samengewerkte die fabriek met de recentste Negen machines van de de gravuredruk van de kleurenhoge snelheid, de droge machines die van de typelaminering, zak wordt uitgerust machines, buis maken die machines en injectiemachines maken, die ons toelaten om klanten slimme oplossingen te verstrekken in het volgende van gebied, zoals voedsel verpakking, dagelijks-gebruikte producten, geneeskunde verpakking, landbouwgebied en dagelijks chemisch product die verpakken. De producten omvat stand-up zak met ritssluiting, spuitenzakken, huisdierenzakken, plastic verpakkende film etc. in broodje.
 
Zijnd zeker in ons continu proces, combinatie van onderzoek, ontwerp, maken van clichés, kleurendruk, laminering, film-knipsel, zak het maken en inspectie, kunnen wij de beste prijs en de hoogte aanbieden - kwaliteit verpakking. De ontwerpen van cliënten zijn welkom. Zijnd verklaarde ISO9001, worden onze producten uitgevoerd naar de V.S., Japan, Europa, Zuidoost-Azië en Afrika.

Zich baseert op pragmatische ondernemingsgeest, hoog - kwaliteitsproducten en lage prijs, samen met eerlijkheid en gelovig het werk principe, verheugen wij ons op nu zelfs meer samenwerking met klanten overzee die op wederzijdse voordelen wordt gebaseerd.

Geschiedenis
Dienst

Is regenboog Plastic Verpakkend Co., Ltd gespecialiseerd in plastic flexibel pakket. Onze fabriek heeft verfijnde productiefaciliteiten voor flexibel pakket, met procedures van 8-12 de druk van het kleurensnijwerk, het lamineren, het snijden en zak het maken ingevoerd. Al deze procedures zijn met strikt kwaliteitscontrole.

Ons producten gamma omvat samengestelde zakken/film, aluminiumfoliezakken, vacuümzakken, hitte-krimpt PVC/PET etiketten, ritssluitingszakken, tribune op zakken, kopbalzakken en de etiketten van de parelfilm, die in een brede waaier van de industrieën met inbegrip van voedsel & drank, voedsel voor huisdieren, elektronika, goederen, geneesmiddel, landbouw, speelgoed, detergentia en retortzakken worden gebruikt.
 

De kwaliteit eerst, crediteert Opperste, Superieure Klantenservice Wederzijdse Voordelen

 

Ons Team